Vi vil have fede bilnavne.
Nedenstående indlæg jeg skrev til Bilmagasinet nr. 09-09 blev valgt til månedens læserbrev.

 

Howdi y´all.

Efter at have været på tur i USA har jeg genfundet min indre mand. Her går man nemlig på restauranter, hvor der kun serveres kød, pumpguns står side om side med babymos og bleer i supermarkederne, og Toyota Corolla kører med V6.

Det er gået op for mig, at kvinderne har taget magten i Europa og pakket VORES bilnavne ind i lyserød plys, salatbar og urte-the.

Vi mænd vil befries for bøsseagtige, feministiske og mandeundertrykkende bilnavne som Xsara Picasso (betyder, du blir' slæbt med på kunstmuseum), Partner (betyder, hun bestemmer) og Clio
(betyder, du tvinges med på shoppetur til Paris).

Nej må vi så be' om bilnavne a' la dem jeg så i USA, som lugter af armsved, blod, fadbamser, bull-riding og pumpede muskler.
Hør bare her.
Sunfire, Eagle, Nitro, Dynasti, Durango, Iforce, Edge, Caliber, Silverrado, Freestyle og Super Heavy Duty

Nu kan jeg straks høre koret af kværulerende kvindfolk kagle op om , at vi da har Lamborghini Super Veloce og Bentley Speed. 

Ja tak. Biler i millionklassen.

Kammerater, drenge og europæiske mænd. Nu rejser vi os i samlet flok og kræver fede bilnavne til folket, i køretøjer, der er til at betale.
Nu skal bilerne hedde Kia Huntrax, Suzuki Pumpgona, Seat Gladiator, Skoda Testostonox, Peugeot Femicrusher, Renault Vegiblaster og Citroen Deer Slayer x2000 Fire.

Yiihaaa.  !